Gép- és eszközközvetítői tevékenység

Mezőgazdasági gépek-eszközök és teherautók az EU-ból.

2022-ben vállalkozásunk közvetítői tevékenységgel bővíti szolgáltatásait.
Mezőgazdasági erőgépek, kombájnok vagy munkagépek mellett nyerges vontatók és teherautók akár „ÁFA MENTES” importálását és teljes körű ügyintézését vállaljuk. Kizárólag rendelésre történik az eszköz beszerzése, készletre nem áll módunkban eszközt beszerezni. Ha Ön is gondolkodik egy minőségi jól felszerelt eszköz beszerzésén, de akadályokba ütközött vagy csak nincs ideje ezzel foglalkozni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Röviden:

Pontos elképzelés és egyeztetést követően megkezdjük a kívánt eszköz felkutatását az EU-ban.
Kérjük, ossza meg velünk, milyen gépet képzelt el, és mi a lehető legjobb ár-érték arányban felkutatjuk önnek. Amennyiben bizonytalan, szívesen adunk tanácsot a megfelelő eszköz kiválasztásában.

Eszközök megtekintése
Kiutazunk és részletes állapotfelmérést készítünk Önnek a kiválasztott eszközökről. Általában 2-3 adott eszközt ajánlunk és ezekből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt.

Adás-vétel lebonyolítása

Finanszírozás
A pénzügyi kérdésekben is segítséget tudunk biztosítani. Gazdasági helyzetüket felmérve 10-20% önerő befizetésével megoldható a lízing egyéb fedezet nélkül. Az eszközlízing területén szerzett több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező partnerünk ismeri az Ön eszközeit, üzletágát, annak ciklusait, és tudja, hogy a finanszírozásnál mi a legfontosabb az Ön számára. Tanácsaikkal szívesen állnak rendelkezésére bel- és külföldön egyaránt.

Hazaszállítás
Logisztikai részlegünk segítségével rövid időn belül találunk megoldást a túlméretes eszközök hazaszállítására.

Teljes körű magyarországi forgalomba helyezés
Névre iratás, okmányirodai ügyintézés, műszaki és egyéb vizsgák.

A rendelt eszköz átadása a telephelyünkön

 

KAPCSOLAT

Németh Bálint
GÉP- ÉS ESZKÖZBESZERZÉS

+36 70 757 58 20

REFERENCIÁK